Hvad enten du er freelancer, et produktionsselskab, et udlejningshus eller bare har adgang til udstyr, er der altid gode grunde til at komme i gang som udlejer hos Wedio.

Her finder du seks grunde til, hvorfor det er en god idé for dig.

1. Tjen flere penge
Wedio giver dig mulighed for at tjene penge på dit kamera- og videoudstyr, mens du ikke selv bruger det.

2. Udlej med ro i sindet
Hos Wedio arbejder vi for jeres tryghed! Vi ved, at tryghed er alfa omega for udlejer og lejer, og derfor har vi implementeret en række tiltag, du kan føle dig tryg gennem:

• Instant forsikring af udstyr gennem Topdanmark
  • ID verificerering af alle brugere
  • Internt rating system, så alle brugere får en anmeldelse efter endt lejeperiode
  • Transparente forhold og vilkår

3. Hjælp andre ligesindede, og udvid dit kreative netværk
Du ved, hvor svært det kan være at komme i gang med at lave professionelle visuelle produktioner. Giv dig selv god samvittighed og hjælp andre fotografer og filmskabere med også at gøre deres drømme til virkelighed. Måske møder du nye og spændende producenter på din vej, som senere kan hjælpe dig med et par af dine problemer? Det er god karma!

4. Nå flere kunder, gratis
Vi har +4 års erfaring med digital marketing, og vi promoverer dine produkter gennem discipliner som SEO, SEM og Social. På den måde kan du nå nye potentielle lejekunder.

5. Udlej på dine vilkår

Hos Wedio har du altid fuld frihed over dine annoncer. Du bestemmer derfor selv prisen. Du bestemmer også selv, hvornår udstyret er til rådighed for potentielle lejere, og du er altid i din fulde ret til at afvise en anmodning fra en lejer.

6. Vi klargør din profil og annoncer, gratis!
Med vores Lead-in program for udlejere kan du hurtigt komme i gang som udlejer på Wedio. Vi tilbyder lige nu at oprette og klargøre hele din profil, så du ikke behøver at bruge unødvendig tid på at komme i gang.

Hvis du føler, at du er overbevist om, at du gerne vil i gang, kan du oprette din første annonce. Alternativt kan du læse mere om at udleje gennem Wedio